Kwaliteit

Bij Kuiper Transport denken we bij kwaliteit niet alleen aan transport en service, maar ook aan onze omgeving. Daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen met betrekking tot vervoer, veiligheid en milieu.

Kuiper Transport beschikt over het Keurmerk Transport & Logistiek en de Hygiënecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen. Daarnaast zijn wij ook Erkend Sierteeltvervoerder.             Het hoge kwaliteitsbewustzijn van al onze medewerkers ziet u elke dag terug in onze werkzaamheden.

Wij dragen zorg voor optimale veiligheid bij elk transport. Hiervoor hebben wij niet alleen een spiegelafstelplaats op eigen terrein maar worden al sinds 2003 alle nieuwe voertuigen voorzien van een zij- en achterzichtcamera.

Een kleine greep uit de vele voorzieningen die wij getroffen hebben om onze milieu belasting zo laag mogelijk te houden:

  • Alle vrachtwagens worden geleverd met de milieu vriendelijkste  motoren die er op dat moment beschikbaar zijn.
  • Het pand is uitgevoerd met een warmtepompinstallatie. Door deze installatie is het mogelijk het pand op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier te koelen en te verwarmen tijdens elk seizoen.
  • Inzet van 3 LZV’s (Ecocombi’s).
  • Test met real-time online TPMS (bandenspanning controle systeem) op 5 eenheden om het brandstofverbruik te verlagen.

Direct contact

T. +31 (0)72 572 01 51

Kuiper_Transport_Call-to-action_Offerte_Button(met-tekst)