Over ons

Ons bedrijf heeft een rijke historie en uitgebreide ervaring op het gebied van wegvervoer. Nadat het in 1939 in Heerhugowaard (Noord-Holland) werd gevestigd door Jan Kuiper heeft het een gestage groei doorgemaakt. Het bedrijfje dat oorspronkelijk is begonnen als kleine vervoerder van landbouwproducten heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig en dynamische logistieke dienstverlener die verschillende vormen van transport, opslag en internationale expeditie verzorgt.

Om te kunnen voorzien in alle logistieke behoeften van onze klanten hebben wij naast een grote groep vakbekwame medewerkers ook een bedrijfspand wat niet alleen voldoende ruimte biedt, maar ook is voorzien van geconditioneerde ruimtes en koelcellen. Ook hebben wij de beschikking over een eigen wagenpark zodat wij snel en flexibel op uw wensen kunnen inspelen.

Bij Kuiper houden we graag zelf onze prestaties op optimaal niveau, daarom wordt onderhoud aan ons materieel hoofdzakelijk uitgevoerd door onze eigen vakbekwame monteurs. Zo zijn wij betrokken bij elk onderdeel van uw transport.

Vrachtwagen ‘oude stijl’.