Transport

Groente & bollen

Twee keer per dag vervoeren wij vanaf de regio Heerhugowaard / Wervershoof / Wieringermeer naar de Bollenstreek / het Westland / Bleiswijk / Barendrecht / Breda / Sint-Katelijne-Waver (België) alsmede retour.

Onze auto’s zijn voorzien van verwarming en koeling, dus kunnen wij uw product op elke gewenste temperatuur vervoeren.

Sierteelt en stek

Wij verzorgen overdag en ‘s nachts (geconditioneerd) sierteelt transport vanuit Noord-Holland naar de bloemenveilingen in Aalsmeer, Bleiswijk, Naaldwijk, Rijnsburg en Rhein-Maas (Duitsland) alsmede retourladingen. Transport naar de overige veilingen doen wij in samenwerking met Greenport Logistics.

Ook verzorgen wij dagelijks transport van nieuwe opkweek naar afnemers door geheel Nederland. Het stek kan zowel verwarmd als gekoeld vervoerd worden.

Regiodistributie

Bent u verlader of transporteur en zoekt u fijnmazige distributie in Noord-Holland-Noord dan zijn wij voor u de partner bij uitstek. Door onze centrale ligging (Heerhugowaard) hebben wij de ideale uitvalsbasis om de distributie voor u te verzorgen. 2x daags hebben wij een lijn naar Den-Helder en kunnen wij de distributie naar Texel voor u organiseren.

logo-palletways

Europese distributie

Wij verzorgen dagelijks transporten naar Zuid- en West Europa via het Palletways netwerk. Het Palletways netwerk is de grootste leverancier van express diensten voor palletzendingen in Europa. In geheel Europa staan ruim 310 lokale distributie specialisten klaar om uw transport te verzorgen. Voor u betekent dit dat wij naast het uitleveren van palletzendingen ook zorg kunnen dragen voor het ophalen van al uw palletzendingen binnen het gehele Europese netwerk en zelfs voor zendingen buiten ons eigen netwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pallets die van Zwitserland naar Denemarken vervoerd moeten worden. Zo heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw Europese distributie! Dagelijks brengen wij de Europese palletzendingen van onze klanten naar de centrale Palletways hub in Nijmegen. Via de lokale depots worden de zendingen vervolgens, afhankelijk van de afstand, afgeleverd binnen 24/48/72 uur. Natuurlijk zijn tijdsleveringen en het volgen van zendingen (Tracking & Tracing) mogelijk. Daarnaast is POD (proof of delivery) een standaard onderdeel van de service. Dit maakt uw transport makkelijk, overzichtelijk en snel. Uiteraard hoort hierbij ook een vaste tariefstructuur, zonder verrassingen.